Als de R in de maand zit

Als de R in de maand zit

Als de R in de maand zit, zijn we kwetsbaar voor verkoudheid of griep.

In januari, februari, maart en april, als de R in de maand zit, zijn we extra kwetsbaar voor griep en verkoudheid. We komen minder buiten, er is minde verse groente en fruit beschikbaar en de zon schijnt minder vaak, minder lang en heeft minder kracht. Veel mensen komen in de wintermaanden vitamine D tekort. Deze vitamine wordt met behulp van het zonlicht gemaakt door ons lichaam zelf. Echter, zonder direct zonlicht geen vitamine D. Tijd om in deze wintermaanden te werken aan onze weerstand en herstel bij ziekte of verkoudheid. Eén van de manieren om te werken aan onze weerbaarheid is Echinaforce Forte tabletten van A Vogel te slikken. Het verhoogt niet alleen onze weerstand maar bevordert ook het herstel bij ziekte, griep of verkoudheid. Ook kinderen hebben baat bij de Echinaforce kauwtabletten of druppels van A Vogel. De variant met extra vitamine C wordt vaak door kinderen ingenomen.

Extra vitamine C en D nemen in de wintermaanden.

Naast het gebruik van A Vogel Echinaforce tabletten, druppels of spray wordt ook vaak aangeraden extra vitamine D en C te nemen als de R in de maand zit. Zeker ouderen, zwangere vrouwen, kinderen, mensen met een zwaar beroep en mensen die weinig buiten komen kunnen een tekort krijgen aan vitamine D en extra vitamine C helpt ook de weerstand te verhogen. Naast deze extra vitaminen C en D dient er bij  ouderen, vegetariërs en veganisten aandacht te zijn voor vitamine B12 .  Een vitamine B12 tekort kan ook doorwerken in andere tekorten. A Vogel biedt vele voedingssupplementen op natuurlijke basis aan.  Niet alleen als de R in de maand zit maar ook in de andere maanden van het jaar. Zo biedt de calendula zalf van A Vogel verkoeling na het zonnen en biedt tevens bescherming tegen de zon. Maar A Vogel heeft vele andere producten waarin kruiden de hoofdrol spelen. Voor mannen zijn er prostaatproducten en voor vrouwen producten in de overgang, voor een stralende huid en betere gezondheid. De natuur heeft ons veel te bieden.

Natuurlijke producten, ook als de R niet in de maand zit.

A Vogel biedt met haat natuurlijke producten ons gezondheid op natuurlijke  basis. Voor meer weerstand, een mooie huid, herstel bij ziekte en bij gezondheidsklachten in het algemeen.  Ook prostaatproducten voor mannen. Ook als de R niet in de maand zit, kunnen we werken aan onze gezondheid en goed voor onszelf zorgen. Door in de zomermaanden meer weerstand op te bouwen, komen we makkelijker de winter door. Echinaforce Forte helpt ons in de wintermaanden, meer weerstand en sneller herstel bij ziekte, griep of verkoudheid. Ook baby’s, peuters, kkleuters en oudere kinderen kunnen baat hebben bij de natuurlijke voedingssupplementen van A Vogel.

Share this post

Comment (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *